Værd at vide

Her kan du læse mere om ting, der er værd at vide inden du bestiller. Du er altid velkommen til at kontakte os. Benyt blot formularen på denne side.

Muligheder og begrænsninger i produktions-teknikken:

Metal-emblemer
Prægede: Disse emblemer er uden farver og motivet vises som forhøjninger eller fordybninger i materialet (relief). Kan leveres i forgyldt, forsølvet og bronceret.

Ægte guldsmede-emalje: Emaljen er stærk og består af et fint farvet glaspulver der smeltes ved opvarmning. Til at adskille farverne behøves en tynd metalkant mellem de enkelte farver. Glaspulveret fås ikke i alle farvetoner, så farvemulighederne er lidt begrænsede. Vær også opmærksom på, at der kan forekomme små variationer i farverne pga. materialets natur. Denne produktionsmetode er den fineste og dyreste.

Lakerede uden epoxy: Ved denne metode ilægges farverne i hånden med en lille pensel. Til at adskille farverne behøves en tynd metalkant mellem de enkelte farver. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen – og metal-materialet kan være forgyldt, forsølvet, bronceret eller sort nikkel. Dette er den billigere metode.

Lakerede med epoxy: Grundprincippet er det samme som ved lakerede uden epoxy – dog bliver der til sidst lagt en epoxy-hinde over emblemet – så overfladen bliver flot blank. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen – og metal-materialet kan være forgyldt, forsølvet, bronceret eller sort nikkel.

Trykte med epoxy: Hver farve bliver trykt – nøjagtig som fx logoet på Deres brevpapir. For at beskytte farverne anbefaler vi at afslutte med et tyndt lag plastic/epoxy. De vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen.

Husk også at se de forskellige monteringsvarianter.

Maskinbroderede emblemer
Fremstilles i en god og slidstærk kvalitet. Kan leveres i alle former og faconer – helt efter Deres ønske, samt med det antal farver De måtte ønske. Mærkerne er kantsyede og trævler derfor ikke. Mærkerne leveres løse, og kan placeres hvor De ønsker. Mod tillæg kan emblemet fremstilles med lim på bagsiden, så det kan stryges på – eller med velcro, så det kan flyttes. Tåler almindelig vask. Der er ingen opstartsudgift til specialværktøjer.

Navneskilte i metal
Fremstilles i foto-ætset metal, der kan være forgyldt, forsølvet eller som børstet stål. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen. Til at adskille farverne skal der være en tynd metalkant omkring hver farve. Skiltene leveres med et neutralt felt, hvor et navn kan placeres. Navnet udskriver De med en label-printer (kan evt. købes hos os til favorabel pris) og i løbet af få minutter har De et flot og professionelt navneskilt. Efter brug fjernes navne-tapen let og skiltet er klar til et nyt navn – igen og igen. Navneskiltet er ikke egnet til gravering.

Bordvimpler
Fremstilles i satinsilke med logo’et påtrykt. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen – og mod tillæg kan De også bruge raster i farverne. Raster er små farveprikker der »snyder øjet« til at se bløde farveforløb eller farveblandinger. Kan også leveres med en bordstander med en flot marmorfod og forkromet vimpelholder.

Bådvimpler
Fremstilles i 100% polyester i en god og holdbar kvalitet. Standardstørrelsen er 25 x 40 cm, men kan leveres i alle størrelser. Kan trykkes med det antal farver De måtte ønske. Monteringsmuligheder: Løkke i begge ender, snor i begge ender eller løkke i den ene ende og snor i den anden.

Våbenskjold
Våbenskjoldet kan fremstilles i forskellige teknikker fx lakeret, epoxy-behandlet eller emaljeret, og monteres på en skjoldform fremstillet i træ. Træpladens standardstørrelse er 15 x 17 cm – men kan leveres i næsten alle størrelser. Våbenskjoldet kan også leveres håndmalet på træ. Våbenskjoldene er håndlavede, så der kan forekomme små forskelle. Våbenskjoldets standardstørrelse er 8 x 10 cm, men kan leveres i alle størrelser. Normalt leveres skjoldet til ophængning på en væg, men kan også leveres med fodstøtte så det kan stå på en reol.

Vælg farverne fra Pantone-skalaen for bedste farveangivelse

Det er vanskeligt entydigt at beskrive en bestemt farve. Derfor har man udviklet en farvestandard som kaldes Pantone-skalaen. Dette farvesystem gør det nemt at beskrive den ønskede farve.

Når De har valgt farverne der skal bruges til Deres emblem, bør De angive farverne ud fra Pantone-skalaens nummersystem. Venligst angiv både farvenavn og farvenummer (fx grøn nr. xx) ved bestillingen.

De kan her downloade en Pantone-skala (PDF-format 76 Kb). Bemærk at farve-visningen er vejledende og er afhængig af Deres skærms kvalitet og indstillinger.

Når du inspireres af andres idéer eller anvender andres originalmateriale til formgivning af emblem, kan du risikere at krænke andre personers ophavsret. Den retmæssige indehaver af ophavsretten kan derfor evt. kræve erstatning såfremt du ikke har indehaverens tilladelse. Vi påtager os intet ansvar for at tjekke, om ophavsretten til det ønskede tilhører andre.

Bemærk også, at vi forbeholder os ret til at anvende dit emblem i reklamesammenhæng for Køhler Emblemer Aps, medminder du samtidig med tilbudsaccept meddeler os noget andet.

Hvis du er usikker på, om du har ret til at bruge materialet, så bør du kontakte personen der har ophavsretten. Du kan også læse mere om ophavsret på www.ophavsret.dk

send os en mail