Velkommen til en verden af emblemer

Velkommen til Køhler Emblemer. I den virkelige verden sidder vi i Lyngby og vil gøre vores yderste for at hjælpe dig med de produkter du søger.

Du kan ringe på 70 25 04 74 – Sende mail til dh@emblemer.dk eller kom forbi til en snak om, hvad vi kan gøre for dig (ring gerne i forvejen, da vi også har opgaver udenfor huset – det er så ærgerligt at køre forgæves)

Her finder du os

Administration: Nymøllevej 50, 2800 Kgs. Lyngby
Lager: Læsøvej 14, 2800 Kgs. Lyngby

Vores produkter

Blandt vores mange produkter finder du både logemærker, badges, pins, våbenskjold, rygmærker, broedere mærker & medaljer. Der er ikke den opgave inden for vores felt vi ikke kan udføre for dig.

Gravering er blevet en stor del af vores sortiment, så skal du have graveret på dine medaljer eller skilte til pokaler – så er det også noget vi udføre for dig.

Vi er flytbare i forhold til gravering, så står du for et stævne som indeholder medaljer til deltagerne, så kontakt os gerne og vi kommer ud og gravere navn og præstationstid i deltagernes medaljer. Vi levere selvfølgelig gerne selv medaljerne, men dette er IKKE et krav for at vi gerne kommer ud og gravere til dit stævne. Se mere under fanen gravering under produkter.