Den rigtige afslutning på en konkurrence, sker ofte med en medalje om halsen, og er den støbt med dit eget logo eller slogan, er den ekstra meget værd. Her ses et udpluk af vores store samling, af specialfremstillede medaljer.  Vi fremstiller medaljerne specielt til dig, ud fra dine ønsker til design, størrelse og antal. Bestil, eller lad vores ekspert hjælpe dig videre, ved at kontakte os på 70 25 04 74, dh@emblemer.dk eller send en forespørgsel via knappen.

SEND FORESPØRGSEL

De mange medalje-muligheder

Alle medaljer leveres fordelt på guld, sølv og bronze som du ønsker, samt med langt bånd, med eller uden tryk. Vi kan også levere medaljebånd fremstillet af genbrugsplast kalder PET. Nogle gange kan det også være besparende at fremstille et bagside værktøj i stedet for at gravere, eller evt. sætte den ønskede tekst, slogan eller logo på båndet.

Vi rådgiver gerne om, hvad der egner sig bedst til netop dit formål, og fremsender altid en gratis rentegning til godkendelse inden ordren sættes i produktion. Alle de viste billeder er kun til fremvisning og kan ikke købes. Vores specialfremstillede medaljer kan leveres i forskellige kvaliteter: Hård og blød emalje, lakeret med eller uden epoxy, præget = uden farve, PVC eller træ.

Herunder kan du en kort video, der foklarer de forskellige muligheder om bestilling af specialmedaljer.

Bestil eller bliv hjulpet videre

Det kan være svært at finde ud af hvilken type medalje du skal vælge.
Kontakt os for at høre mere om dine muligheder eller foretage en bestilling, på 70 25 04 74, dh@emblemer.dk, eller send en forespørgsel herunder.

Send forespørgsel

Udfyld felterne nedenfor, så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid. Vi ser frem til at høre fra dig.