Metalemblemer, også kaldet pins, bruges til mange formål. F.eks. til at profilere firmaet, klubben eller forening. Metalemblemerne bliver fremstillet specielt til dig, ud fra dine ønsker til design, størrelse og antal. Bestil, eller lad vores ekspert hjælpe dig videre, ved at kontakte os på 70 25 04 74, dh@emblemer.dk eller send en forespørgsel via knappen.

SEND FORESPØRGSEL

Mulighederne med metalemblemer og pins

Prøv at se dig omkring, og du kan næsten med garanti se et emblem. Det kan være i reversen på en jakke, en knap med et navn, et metalmærke på en taske, et bælte, møbler eller stearinlys – Emblemer bruges alle steder og ender ofte som samlerobjekt.

Vi leverer helt ned til 25 stk. pins & emblemer og sender altid en gratis rentegning til godkendelse, inden produktionen sættes i gang. Vores specialfremstillede pins & emblemer kan leveres i forskellige kvaliteter: Med hård eller blød emalje, lakeret med eller uden epoxy, i præget (= uden farve), i offset tryk eller en kombination at de ovenstående.

På pins-kategorierne kan du se en video hvor vi forklarer forskellen på de forskellige typer af pins. Som standard leveres hver pin i en lille pose, men kan mod tillæg leveres i æsker.

Bestil eller bliv hjulpet videre

Det kan være svært at finde ud af hvilken type metalemblem du skal vælge.
Kontakt os for at høre mere om dine muligheder eller foretage en bestilling, på 70 25 04 74, dh@emblemer.dk, eller send en forespørgsel herunder.

Send forespørgsel

Udfyld felterne nedenfor, så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid. Vi ser frem til at høre fra dig.