Kontakt os på tlf.: 70 25 04 74


E-mail: dh@emblemer.dk


Vil du vide mere

Vejledning

Produktrådgivning – kend muligheder og begrænsninger i produktionsteknikken

Muligheder og begrænsninger i produktions-teknikken:

Metal-emblemer
Prægede: Disse emblemer er uden farver og motivet vises som forhøjninger eller fordybninger i materialet (relief). Kan leveres i forgyldt, forsølvet og bronceret.

Ægte guldsmede-emalje: Emaljen er stærk og består af et fint farvet glaspulver der smeltes ved opvarmning. Til at adskille farverne behøves en tynd metalkant mellem de enkelte farver. Glaspulveret fås ikke i alle farvetoner, så farvemulighederne er lidt begrænsede. Vær også opmærksom på, at der kan forekomme små variationer i farverne pga. materialets natur. Denne produktionsmetode er den fineste og dyreste.

Lakerede uden epoxy: Ved denne metode ilægges farverne i hånden med en lille pensel. Til at adskille farverne behøves en tynd metalkant mellem de enkelte farver. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen – og metal-materialet kan være forgyldt, forsølvet, bronceret eller sort nikkel. Dette er den billigere metode.

Lakerede med epoxy: Grundprincippet er det samme som ved lakerede uden epoxy – dog bliver der til sidst lagt en epoxy-hinde over emblemet – så overfladen bliver flot blank. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen – og metal-materialet kan være forgyldt, forsølvet, bronceret eller sort nikkel.

Trykte med epoxy: Hver farve bliver trykt – nøjagtig som fx logoet på Deres brevpapir. For at beskytte farverne anbefaler vi at afslutte med et tyndt lag plastic/epoxy. De vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen.

Husk også at se de forskellige monteringsvarianter.

Maskinbroderede emblemer
Fremstilles i en god og slidstærk kvalitet. Kan leveres i alle former og faconer – helt efter Deres ønske, samt med det antal farver De måtte ønske. Mærkerne er kantsyede og trævler derfor ikke. Mærkerne leveres løse, og kan placeres hvor De ønsker. Mod tillæg kan emblemet fremstilles med lim på bagsiden, så det kan stryges på – eller med velcro, så det kan flyttes. Tåler almindelig vask. Der er ingen opstartsudgift til specialværktøjer.

Navneskilte i metal
Fremstilles i foto-ætset metal, der kan være forgyldt, forsølvet eller som børstet stål. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen. Til at adskille farverne skal der være en tynd metalkant omkring hver farve. Skiltene leveres med et neutralt felt, hvor et navn kan placeres. Navnet udskriver De med en label-printer (kan evt. købes hos os til favorabel pris) og i løbet af få minutter har De et flot og professionelt navneskilt. Efter brug fjernes navne-tapen let og skiltet er klar til et nyt navn – igen og igen. Navneskiltet er ikke egnet til gravering.

Tørklæder
Her har De mange valgmuligheder – vi kan levere i polyester eller silke og i forskellige former fx firkantede, rektangulære, sløjer etc. Tørklædets motiv trykkes på og fremstillingsteknikken afhænger af kravene til motivets detaljerigdom. For tørklæder med tryk i kun et hjørne er produktionstiden for en prøve ca. 4 uger, og leveringstiden ca. 3 uger efter prøvens godkendelse. For mere komplicerede hjørnetryk eller design med tryk ”all-over” vil produktionstiden for en prøve være 5-6 uger, og leveringstiden ca. 5 uger efter prøvens godkendelse.

Selvklæbende emblemer
Mærkerne kan fremstilles i mange forskellige kvaliteter. Som udgangspunkt anvendes vinyl der tåler udendørs brug. Klæbemærket fremstilles helt efter Deres ønsker om form og farver. Vær dog opmærksom på, at der kan være en omkostning til stanseværktøj hvis den ønskede facon ikke haves som ”standard”. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen.

Bordvimpler
Fremstilles i satinsilke med logo’et påtrykt. De kan vælge alle farver fra Pantone-farve-skalaen – og mod tillæg kan De også bruge raster i farverne. Raster er små farveprikker der »snyder øjet« til at se bløde farveforløb eller farveblandinger. Kan også leveres med en bordstander med en flot marmorfod og forkromet vimpelholder.

Bådvimpler
Fremstilles i 100% polyester i en god og holdbar kvalitet. Standardstørrelsen er 25 x 40 cm, men kan leveres i alle størrelser. Kan trykkes med det antal farver De måtte ønske. Monteringsmuligheder: Løkke i begge ender, snor i begge ender eller løkke i den ene ende og snor i den anden.

Våbenskjold
Våbenskjoldet kan fremstilles i forskellige teknikker fx lakeret, epoxy-behandlet eller emaljeret, og monteres på en skjoldform fremstillet i træ. Træpladens standardstørrelse er 15 x 17 cm – men kan leveres i næsten alle størrelser. Våbenskjoldet kan også leveres håndmalet på træ. Våbenskjoldene er håndlavede, så der kan forekomme små forskelle. Våbenskjoldets standardstørrelse er 8 x 10 cm, men kan leveres i alle størrelser. Normalt leveres skjoldet til ophængning på en væg, men kan også leveres med fodstøtte så det kan stå på en reol.

Har De ubesvarede spørgsmål eller er i tvivl hvad De bør vælge til Deres projekt, så er De meget velkommen til at kontakte os pr. e-mail.

Farvevalg – vælg farverne fra Pantone-skalaen for bedste farveangivelse

Vælg farverne fra Pantone-skalaen for bedste farveangivelse

Det er vanskeligt entydigt at beskrive en bestemt farve. Derfor har man udviklet en farvestandard som kaldes Pantone-skalaen. Dette farvesystem gør det nemt at beskrive den ønskede farve.

Når De har valgt farverne der skal bruges til Deres emblem, bør De angive farverne ud fra Pantone-skalaens nummersystem. Venligst angiv både farvenavn og farvenummer (fx grøn nr. xx) ved bestillingen.

De kan her downloade en Pantone-skala (PDF-format 76 Kb). Bemærk at farve-visningen er vejledende og er afhængig af Deres skærms kvalitet og indstillinger.

Dokumentet vises med det lille gratis program Adobe Reader. De fleste browsere har det installeret som standard.

Download Adobe Reader i nyeste version helt gratis fra Adobe. Programmet findes både til PC, Unix og Mac.

Har De spørgsmål eller meget specielle krav til farver, bedes De kontakte os for yderligere information. Prøv også at læse vejledningen »Produktrådgivning« – om muligheder og begrænsninger i produktionen af de forskellige emblem-typer.

Ophavsret – vær opmærksom på ikke at krænke andres ophavsret

Når du inspireres af andres idéer eller anvender andres originalmateriale til formgivning af emblem, kan du risikere at krænke andre personers ophavsret. Den retmæssige indehaver af ophavsretten kan derfor evt. kræve erstatning såfremt du ikke har indehaverens tilladelse. Vi påtager os intet ansvar for at tjekke, om ophavsretten til det ønskede tilhører andre.

Bemærk også, at vi forbeholder os ret til at anvende dit emblem i reklamesammenhæng for Køhler Emblemer Aps, medminder du samtidig med tilbudsaccept meddeler os noget andet.

Hvis du er usikker på, om du har ret til at bruge materialet, så bør du kontakte personen der har ophavsretten. Du kan også læse mere om ophavsret på www.ophavsret.dk

Handelsbetingelser – info om betaling, levering og reklamation

Gældende fra Januar 2015

Firmaet
Du handler med Køhler Emblemer Aps (CVR 28 99 50 75), Stevnsvej 55, Strøby Egede, 4600 Køge. Tlf. 70 25 04 74. dh@emblemer.dk. Vores hjemmeside kan findes på www.emblemer.dk

Åbningstider
Mandag til torsdag fra 8.15 til 16.00. Fredag fra 8.15 til 15.00. For ikke at køre forgæves, anbefales det, at ringe og aftale tid inden besøg, da vi ofte har opgaver udenfor kontoret.

Priser
Alle priser i tilbud eller oplyst pr. telefon angives uden moms. På fakturaen vil momsen dog blive beregnet og tillagt den samlede pris. Omkostninger til forsendelse er ikke inkluderet i tilbuddet, men anføres som en selvstændig omkostning på fakturaen. Forsendelsesomkostningen fra os til modtager afhænger af vægt og volumen.

Aftaleindgåelsen
Der fremsendes et uforpligtende tilbud og vareprøver. Der foreligger først en aftale når vi har modtaget accept af vores tilbud pr. telefon, fax, mail eller brev. Vi fremsender en skriftlig ordrebekræftelse, der beskriver de bestilte varer, prisen og leveringstiden.

Herefter har du 3 hverdage til at meddele os ændringer eller annullering af ordrebekræftelsen. Ved ændringer fremsendes en ny ordrebekræftelse. Har vi efter 3 hverdage ikke modtaget besked om ændringer eller annullering sættes ordren i produktion. Ordren kan herefter ikke ændres eller annulleres uden du skal betale for alle omkostninger som måtte være medgået.

Personer under 18 år må ikke købe eller foretage andre juridiske handlinger uden samtykke fra forældre eller værge, medmindre det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Bemærk også, at vi forbeholder os ret til at anvende dit emblem i reklamesammenhæng for Køhler Emblemer Aps, medmindre du samtidig med tilbudsaccepten meddeler os noget andet.

Fortrydelse
Fortrydes et køb skal dette meddeles Køhler Emblemer Aps inden 3 hverdage efter ordrebekræftelsens udstedelse, medmindre ordrebekræftelsen er påført en anden tidsfrist.

Da vi sælger specialfremstillede varer kan købet ikke fortrydes ved varens modtagelse jf. forbrugeraftalelovens bestemmelser.

Levering
Normal leveringstid for bestilte varer er 3-4 uger medmindre andet er aftalt. Alle varer leveres af PostDanmark eller fragtfirmaet GLS - med mindre andet er oplyst af kunden, sender vi altid som pakke, da denne altid kan spores. Omkostningen hertil betales af dig. Du kan eventuelt omkostningsfrit selv afhente varen hos os. Alting pakkes forsvarligt og sendes fuldt forsikret direkte til modtager. Ovenstående gælder for forsendelser indenfor EU. Andre forsendelser, fx til Grønland og Færøerne, håndteres med specialfragt.

Betaling
Vores betalingsbetingelser er netto kontant eller ved forudbetaling, hvis ikke andet er aftalt. Ved forudbetaling fremsendes fragtfrit (gælder kun for DK). Varerne kan også afhentes på vores kontor mod kontant betaling. Vi kan desværre ikke modtage dankort eller andre betalingskort.

For varer fremsendt pr. efterkrav som ikke er afhentet inden 7 dage, forbeholder vi os ret til dækning af transport- og følgeomkostninger.

Pengeinstitut
Nordea, Køge
Reg. Nr. 2360
Konto nr.: 0719 503 896
IBAN: DK4920 0007 1950 3896
SWIFT: NDEADKKK

Reklamationer
Skulle den leverede vare ikke leve op til det aftalte beder vi dig meddele os det straks og senest 1 uge efter varens modtagelse, og i øvrigt jf. købelovens bestemmelser. Afvigelser i forhold til ordrebekræftelse, fabrikationsfejl eller materialesvigt er uacceptabelt og vil naturligvis blive rettet uden omkostninger for dig.

Derimod gør vi opmærksom på, at der kan være visse tekniske begrænsninger i de forskellige produktionsteknikker – oftest mht. gengivelse af farver eller af meget små detaljer.

Vores holdning er, at ”en tilfreds kunde kommer igen” – så vi finder sikkert en løsning…

Tak fordi du handler hos
Køhler Emblemer Aps

Personoplysninger – vores politik vedrørende registrering

Registrering af personoplysninger på www.emblemer.dk

Personoplysninger
Ved at benytte dette websted giver du dit udtrykkelige samtykke til at firmaet Køhler Emblemer Aps må registre oplysninger om dig. Dine personoplysninger, såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer skal bruges for at kunne besvare dine spørgsmål og opfylde dine anmodninger eller til at kontakte dig pr. brev, e-mail eller telefon for at informere om nye produkter, tjenester eller salgsfremstød, som vi kan tilbyde.

Medmindre det sker i henhold til gældende lovgivning, vil Køhler Emblemer Aps ikke udlevere disse oplysninger til tredjemand uden din tilladelse, medmindre det er nødvendigt for at kunne udføre en bestilling eller opfylde en anmodning.

Ud over de personlige oplysninger du giver os, kan dette websted bruge teknologi, der giver os mulighed for at samle visse tekniske oplysninger, f.eks. internetprotokoladresse, computerens operativsystem, browsertype, trafikmønstre og adresser på websteder, der henvises til/fra.

Sikkerhed
Køhler Emblemer Aps er dataansvarlig og prioriterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger højt. Der er dog altid en risiko forbundet med formidling af personlige data, uanset om det sker personligt, via telefon eller internet og der findes ikke en teknologi, der er fuldstændig sikker, heller ikke i forbindelse med foretagelse af ”ulovlige ændringer” og ”hacking”. Køhler Emblemer Aps tilstræber at forhindre og minimere risikoen for uretmæssig brug af samt unøjagtigheder i dine personoplysninger.

Nøjagtighed af indsamlede data
Køhler Emblemer Aps kan på eget initiativ eller på din anmodning supplere, rette eller slette eventuelle ufuldstændige, unøjagtige eller forældede personlige data, der opbevares af os i forbindelse med driften af dette websted.

Mindreårige
Personer under 18 år må ikke sende oplysninger til Køhler Emblemer Aps uden deres forældres eller værges samtykke. Personer under 18 år må heller ikke købe eller foretage andre juridiske handlinger på webstedet uden et sådant samtykke, medmindre det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Ændringer
Køhler Emblemer Aps kan ændre registreringspolitik vedrørende personoplysninger på et hvilket som helst tidspunkt, med eller uden varsel. Ændringer vil primært ske for at følge gældende lovgivning.

Persondataloven kan findes i sin fulde længde på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk