Gældende fra december 2019

Firmaet:

Du handler med Køhler Emblemer Aps (CVR 28 99 50 75), Nymøllevej 50, 2800 Lyngby. Tlf.  70 25 04 74, dh@emblemer.dk. Vores hjemmeside kan findes på www.emblemer.dk

Åbningstider:

Mandag til torsdag fra 8.15 til 16.00. Fredag fra 8.15 til 14.00. For ikke at køre forgæves, anbefales det, at ringe og aftale tid inden besøg, da vi ofte har opgaver udenfor kontoret.

Priser:

Alle priser i tilbud eller oplyst pr. telefon angives uden moms. På fakturaen vil momsen dog blive beregnet og tillagt den samlede pris. Omkostninger til forsendelse er ikke inkluderet i tilbuddet, men anføres som en selvstændig omkostning på fakturaen. Forsendelsesomkostningen fra os til modtager afhænger af vægt og volumen.

Aftaleindgåelsen:

Vi fremsender et uforpligtende tilbud. Der foreligger først en aftale når vi har modtaget accept af vores tilbud pr. telefon, mail eller brev. Vi fremsender en skriftlig ordrebekræftelse, der beskriver de bestilte varer, prisen og leveringstiden. Herefter har du 3 hverdage til at meddele os ændringer eller annullering af ordrebekræftelsen. Ved ændringer fremsendes en ny ordrebekræftelse. Har vi efter 3 hverdage ikke modtaget besked om ændringer eller annullering sættes ordren i produktion. Ordren kan herefter ikke ændres eller annulleres uden du skal betale for alle omkostninger som måtte være medgået.

Personer under 18 år må ikke købe eller foretage andre juridiske handlinger uden samtykke fra forældre eller værge, medmindre det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Bemærk også, at vi forbeholder os ret til at anvende dit emblem i reklamesammenhæng for Køhler Emblemer Aps, medmindre du samtidig med tilbudsaccepten meddeler os noget andet.

Fortrydelse:

Fortrydes et køb skal dette meddeles Køhler Emblemer Aps inden 3 hverdage efter ordrebekræftelsens udstedelse, medmindre ordrebekræftelsen er påført en anden tidsfrist.

Da vi sælger specialfremstillede varer kan købet ikke fortrydes ved varens modtagelse jf. forbrugeraftalelovens bestemmelser.

Levering:

Normal leveringstid for bestilte varer er ca. 4 uger medmindre andet er aftalt. Alle varer leveres af GLS som pakke, da den så kan spores. Omkostningen til fragten betales af dig og opkræves på den fulde faktura. Du er velkommen til – omkostningsfrit – at afhente varen hos os. Alting pakkes forsvarligt og sendes fuldt forsikret direkte til modtager. Ovenstående gælder for forsendelser indenfor EU. Andre forsendelser, fx til Grønland og Færøerne, håndteres med specialfragt.

Betaling:

Vores betalingsbetingelser er netto kontant eller ved forudbetaling, hvis ikke andet er aftalt. Ved forudbetaling fremsendes fragtfrit (gælder kun for DK). Varerne kan også afhentes på vores kontor mod kontant betaling eller MobilePay. Vi kan desværre ikke modtage dankort eller andre betalingskort.

For varer fremsendt pr. efterkrav som ikke er afhentet inden 7 dage, forbeholder vi os ret til dækning af transport- og følgeomkostninger.

Pengeinstitut:

Nordea, Køge

Reg. Nr. 2360

Konto nr.: 0719 503 896

IBAN: DK 4920 0007 1950 3896

SWIFT: NDEADKKK

Reklamationer:

Skulle den leverede vare ikke leve op til det aftalte beder vi dig meddele os det straks og senest 1 uge efter varens modtagelse, og i øvrigt jf. købelovens bestemmelser. Afvigelser i forhold til ordrebekræftelse, fabrikationsfejl eller materialesvigt er uacceptabelt og vil naturligvis blive rettet uden omkostninger for dig.

Derimod gør vi opmærksom på, at der kan være visse tekniske begrænsninger i de forskellige produktionsteknikker – oftest mht. gengivelse af farver eller af meget små detaljer.

Vores holdning er, at ”en tilfreds kunde kommer igen” – så vi finder en løsning…

Tak fordi du handler hos.

Køhler Emblemer Aps