Vores stofmærker bruges ofte på uniformer, arbejds- og foreningstøj.
Stofmærkerne bliver fremstillet specielt til dig, ud fra dine ønsker til design, størrelse og antal. Bestil, eller lad vores ekspert hjælpe dig videre, ved at kontakte os på 70 25 04 74, dh@emblemer.dk eller send en forespørgsel via knappen.

SEND FORESPØRGSEL

Hvad er forskellen på stofmærker

Der er stor forskel på de forskellige stofmærker. Herunder kan du eksempelvis læse om broderede stofmærker, vævede stofmærker samt vores andre former for stofmærker, og hvordan de fremstilles.

Maskinbroderede emblemer

Denne type vælges, hvis der skal fremstilles et mærke uden mange detaljer. Ved maskinbrodering tager man et stykke stof og broderer oven på dette. Derved opnås der niveauforskelle, hvilket giver en form for 3D effekt. Broderede stofmærker er tykkere end vævede mærker.
Der kan tilvælges velcro eller strygebagside mod merpris. Mærkerne tåler maskinvask ved 40 grader.

Vævede emblemer med fast bund og kant

Denne type vælges, hvis der er mange detaljer i mærket. Under fremstillingen væves baggrunden og motivet på samme tid, hvilket fremhæver detaljerne.
Vævede stofmærker er tyndere end maskinbroderede mærker og leveres med, i de fleste tilfælde, med overlock kantsyning.
Kan leveres med velcro eller strygebagside for merpris. Tåler maskinvask ved 60 grader.

SEND FORESPØRGSEL

Vævede emblemer med tryk

Ønskes stofmærker med meget fine detaljer, kombinerer vi vævede mærker med tryk. Først væves mærket hvorefter de resterende detaljer trykkes på mærket.
Kan leveres med velcro eller strygebagside for merpris. Tåler maskinvask ved 30 grader.

Vævede emblemer i lange baner

Samme fremgangsmåde som vævede mærker, men disse leveres i stedet på ruller, hvor du selv klipper et mærke af når det skal bruges. Kan også leveres enkeltvis med laserskåret kant.
Denne type bruges ofte til vaskeanvisning i nakken på bluser, eller på kanten af f.eks. en hue, da det er den tyndeste form for mærker. Tåler maskinvask ved 40 grader.

Guldtrækkeri

Et stofmærke fremstillet som guldtrækkeri, er et stykke fint håndarbejde, som oftest anvendes indenfor uniformsbeklædning, som blazermærke og lignende. Guldtrækkeri er et specialfremstillet produkt, produceret efter dit ønske.
Mærkerne er håndsyede og trådene belagt med ægte guld og/eller sølv. Der kan anvendes flere farver i broderiet og guld- og sølvtrådene bliver lagt i forskellige retninger for at give en flot effekt.
Mærkerne leveres som standard uden montering, men kan leveres med brochenål eller patentlukke hvis det ønskes. Tåler ikke maskinvask.

Vi levere helt ned til 25 stk og sender altid en gratis rentegning til godkendelse, inden produktionen sættes i gang.

Bestil eller bliv hjulpet videre

Det kan være svært at finde ud af hvilken type stofmærke du skal vælge.
Kontakt os for at høre mere om dine muligheder eller foretage en bestilling, på 70 25 04 74, dh@emblemer.dk, eller send en forespørgsel herunder.

Send forespørgsel

Udfyld felterne nedenfor, så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid. Vi ser frem til at høre fra dig.